Nieuwe cursus Gewoon & PuurGezond!

De cursus start op woensdag 16 januari 2019 op een locatie in de Zuidoostbeemster.

Wij bieden je een “uniek concept” voor een lichaam in balans, waardoor je je fitter en energieker gaat voelen en daarbij ook gewicht verliest. Weg met strenge dieten en afslankhypes. 

Terug naar gewoon en puur gezond eten! Dat is de beste en langdurige oplossing voor overgewicht en andere gezondheidsproblemen.

Bij de keuze voor gezonde voeding voel je je energieker en heb je geen hongergevoel. 

Je leert aan de de hand van een boek in 8 eenvoudige stappen een puur gezond eetpatroon. Met lekkere recepten, tips en een duideijk stappenplan, in een cursus van 10 weken.

Overgewicht schaadt tenslotte het lichaam en geeft vaak een energieloos gevoel.

Gezond en volgens de richtlijnen van het voedingscentrum eten zonder honger is wat wij aanbevelen. Op een verantwoorde manier leer je echt werk te maken van goede voornemens zonder shakes of maaltijdvervangers.

Het is een succesvol persoonlijk op jouw levensstijl afgestemd programma, als je in teamverband wil werken aan een gezonde leefstijl mét blijvend resultaat. In de cursus zien we dat de deelnemers elkaar écht aanmoedigen en een steuntje in de rug geven. Er ontstaan spontaan (vrijwillige) app groepen waarmee men elkaar steunt en recepten op uitwisselt.

 

Je kan voor info en aanmelding bellen naar onderstaande telefoonnummers:

Get in Balance      Angelique Knook     Tel. 06-46178026

Gewichtig.nu         Pam van Keulen      Tel. 06-23182671

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg