Gewichtsconsulente

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Angelique Knook en ik ben ervaringsdeskundige, gewichtsconsulent, kindervoedingsadviseur en coach op gebied van gewichtsbeheersing en een gezonde leefstijl.

Na een jarenlang gevecht met eten, de weegschaal en een burn out is bij mij een aantal jaar geleden de knop omgegaan en ben ik zo'n 15 kilo afgevallen.

Ik had al veel dieten geprobeerd, maar niets kon ik echt lang volhouden of gaf een blijvend resultaat. Ik ben op zoek gegaan naar de juiste methode en wat echt bij mij en mijn leven past. Met gezond en lekker eten en op zijn tijd bewust genieten van iets lekkers, viel ik langzaam en zonder honger af.

 

Maar alleen het eetpatroon aanpassen was niet genoeg, ook moest ik aan de slag met me zelf. Met hulp van mijn coach heb ik patronen en valkuilen leren herkennen. Om dit te doorbreken was niet eenvoudig maar het is me gelukt. Ik kreeg weer controle over eten en mijn gewicht. 

 

Uit eigen ervaring kan ik je dus zeggen dat afvallen heel hard werken is en veel doorzettingsvermogen kost. Je moet gemotiveerd zijn en weten waar het het voor doet! Het heeft mij heel veel moeite en tijd gekost maar het is me wel gelukt.

 

Ook daarom weet ik dat dieten, crashen, geen koolhydraten of het weg laten van bepaalde voedingstoffen, niet het gewenste resultaat geven. Hierdoor ontwikkel je het jo-jo effect en krijgt je lichaam tekort aan voedingstoffen op langere termijn.

 

Het aanpassen van je eetpatroon, sporten en balans zijn de peilers om tot een gezond gewicht te komen en te behouden.

 

 

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg