Welkom bij Get In Balance. 

In het dagelijks leven kan overgewicht je behoorlijk belemmeren. Het heeft een nadelig effect op je bewegingsvrijheid én conditie. Daarnaast brengt het diverse gezondheidsrisico's met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan een verhoogde kans op diabetes, artrose, hart- en vaatziekten, bepaalde vormen van kanker en andere aandoeningen.

Heb jij overgewicht en wil je afrekenen met je overtollige kilo's? Wil jij gezonder gaan leven en je ideale gewicht niet alleen bereiken, maar ook behouden? 'Get In Balance' is jouw persoonlijke adviseur en coacht hoe je gezond en fit door het leven gaat. Je zult zien dat je jezelf beter voelt én meer aankan!

Als gediplomeerd gewichtsconsulent en kindervoedingsadviseur in Purmerend wil ik je helpen afvallen. Door gezond te eten, verantwoorde keuzes te maken en bewust met eten en je eetgedrag bezig te zijn.

Ik begeleid en coach je naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Geen ingewikkelde diëten, shakes of maaltijdvervangers. Door middel van een aantal basisregels leer je gezond te eten, verantwoorde keuzes te maken en bewust met eten bezig te zijn. Op deze manier is afvallen een stuk minder moeilijk. Je zult zien dat je sterker bent dan je denkt en dat je het kan!

Meer informatie >>>

Gewicht verliezen

Gezond eten en regelmatige lichaamsbeweging zijn makkelijker gezegd dan gedaan. Door evenwichtige voeding te combineren met regelmatige lichaamsbeweging, kun je ook de beste versie van jezelf worden. Het bereiken van een gezond gewicht kan jouw leven compleet veranderen.

Fitter worden

Regelmatige lichaamsbeweging is belangrijk voor een goede vitaliteit en welzijn. Sporten heeft veel voordelen voor het welzijn, zoals beheersen van het gewicht, het houden van sterke botten en spieren en het helpen verminderen van stress.

Balans 

Balans is heel erg belangrijk in je leven, zorg voor voldoende ontspanning, rust en slaap. In combitie met gezonde voeding en beweging zal balans zorgen voor meer energie, goede gezondheid en zal meer balans bijdragen aan een beter en positiever gevoel.

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg