De gezellige drukke maand December staat voor de deur, met zijn feestelijke lichtjes, gezelligheid en… drukte.

 

Overal om ons heen is de aanloop naar de decembermaand al te voelen, het lijkt soms alsof we allemaal in de AAN-stand staan, klaar om te bruisen van energie en de wereld te veroveren. Maar wacht even, laten we niet vergeten om af en toe op de UIT-stand te gaan en onze innerlijke glans te omarmen.

In onze dagelijkse drukte blijft de mind vaak AAN staan, belast met gedachten, overtuigingen, zorgen en verantwoordelijkheden.

Het is tijd om die schakelaar NU om te zetten. Stel je voor dat je de controle hebt over je eigen mentale welzijn. Hoe zou dat nou zijn? Hoe kom je tot innerlijke rust wanneer het gaat om gezonde eetgewoontes, beweging en mindfulness. Hoe zou het zijn om op ontdekkingsreis te gaan om de innerlijke rust te vinden die soms zo moeilijk te bereiken lijkt. Wanneer je stressniveau hoog is, sta je steeds AAN. UIT staan is als het uitzetten van ruis op de achtergrond, waardoor je de helderheid en sereniteit binnenin kunt voelen.

Ik wil je graag leren hoe je UIT mag staan voordat de “drukke” December begint. December is vaak gevuld met festiviteiten en hectiek, maar het is ook een tijd van bezinning en rust. Laten we samenwerken om jouw geest voor te bereiden op een frisse en fruitige decembermaand, waarin je in staat bent om de schakelaar van stress naar ontspanning te zetten. Neem een moment voor jezelf, laat de spanning los en geef je geest de kans om uit te staan, zodat je de komende maand met hernieuwde energie kunt omarmen.

De AAN/UIT Schakelaar – Jouw Geheime Superkracht

Iedereen heeft een ingebouwde AAN/UIT schakelaar, en het is tijd om die bewust te gebruiken. Hier zijn een paar tips om de controle te nemen over je eigen miniset, af te vallen zonder stress, en een oase van rust te creëren te midden van de decemberdrukte.

Mindful Momentjes:

Laat je niet meeslepen door de hectiek. Neem dagelijks wat mindful momentjes om te ademen en te genieten van het nu. Dat zijn de kleine schakelaartjes die een groot verschil maken.

Gewicht los laten:

Vergeet de stressvolle diëten. Laat afvallen een reis van zelfliefde en gezonde keuzes zijn. Balans is de sleutel, en je hebt alle tijd om keuzes te maken. Zolang je betere keuzes blijft maken hou je energie. Kies bewust voor gezonde, feestelijke voeding die je energie geeft zonder schuldgevoel.

UIT-tijd Reserveren:

Plan bewust UIT-tijd in je agenda. Het kan een warm bad zijn, een goed boek, of gewoon een wandeling in de frisse lucht. Je verdient het om even te ontspannen.

Hypnotherapie als Geheime Bondgenoot:

Ontdek de magie van hypnotherapie. Het is als de geheime bondgenoot die je helpt bij het resetten van je mindset, stress verminderen en je in staat stelt om bewuste keuzes te maken.

Jouw Stralende Balans Ontdekken

Dus laten we samen de controle nemen over onze AAN/UIT schakelaars en schitteren als nooit tevoren deze decembermaand. Vergeet niet dat elke UIT-stand de weg vrijmaakt voor een nog helderdere AAN-stand. Zo ontdek jij balans in jouw energie tijdens deze decembermaand. Laat me weten hoe jij schakelt tussen AAN en UIT voor de “drukke” decembermaand!

Samen maken we er een stralende, gebalanceerde en feestelijke tijd van. 🌟💖

Liefdevolle groeten, Angelique.