Voldoende bewegen, rust nemen en goed eten. Het lijkt zo simpel. Toch lukt het soms niet alleen om gezonde keuzes te maken. Wil je in 2020 van gezonde keuzes een gewoonte maken? Get In Balance helpt  je gedragspatroon blijvend te veranderen.

Doorbreek de sleur

De eerste weken van januari lukt het vaak nog wel. Je bent gemotiveerd en vastbesloten om het anders te gaan doen. Maar voor je het weet, kom je weer in de dagelijkse sleur terecht. Je bent moe na het werk en je hebt geen zin meer om gezond te koken of te sporten. De mensen om je heen beïnvloeden je goede voornemens. Of je valt terug in je oude patroon van te veel werken en te weinig ontspanning.

Leefstijlcoaching

Leefstijlcoaching kan je hierbij helpen. Je leert stappen te zetten richting het doel dat je voor ogen hebt, wanneer de weg ernaartoe soms wat mistig lijkt. Onder begeleiding van een leefstijlcoach ontdek je hoe je gezonde keuzes maakt en hoe je hiervan gewoontes kunt maken. Ook krijg je inzicht in je eigen prioriteiten en leer je je leven hiernaar in te richten.

Gebalanceerd leven

Het moderne leven bestaat uit het balanceren van veel zaken op het gebied van werk, privé en gezondheid. Er komt dagelijks veel op je af. Je moet haast wel een acrobaat zijn om met alles te kunnen jongleren. Een leefstijlcoach helpt je handvatten te geven om het evenwicht op alle gebieden van je leven te kunnen bewaren. Tijdens het coachingstraject wordt de nadruk gelegd op voeding, beweging en ontspanning. Wanneer deze drie factoren in evenwicht zijn, worden de beste resultaten behaald voor je gezondheid en welzijn. Je krijgt meer energie, raakt positiever gestemd en voelt je beter in je vel. Het helpt ook stress te verminderen en je gewicht te beheersen.

Eet- en leefpatroon

Bij de eerste kennismaking met de leefstijlcoach wordt er gekeken naar je eet- en leefpatroon. Op basis daarvan krijg je advies over het beste behandelplan. Hiermee brengen jullie de eerste, makkelijk te realiseren stappen in kaart. Vervolgens word je begeleid bij de naleving ervan. Zo breng je stapsgewijs verandering aan je (voedings)gewoontes aan, op een manier waar jij je goed bij voelt.

Meer weten?

Wil je weten of leefstijlcoaching iets voor jou kan zijn? Angelique van Get In Balace ontvangt je graag met open armen. Neem contact met haar op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden al je vragen beantwoord en wordt er aandachtig geluisterd naar jouw wensen. Of je nou wilt afvallen, meer wilt bewegen, of een minder stressvol leven zoekt: gewichts- en leefstijlcoach Angelique kan je helpen de balans in je leven terug te vinden.