Coaching aanbod

Wil je beter voor jezelf gaan zorgen? Zou je eigenlijk wel wat gezonder willen gaan leven? Net even wat minder willen gaan snoepen? Meer willen gaan bewegen? Een betere balans willen creëren in werk en privé?

Heb jij meerdere pogingen ondernomen om af te vallen? Crashdiëten, shake’s, geen koolhydraten, je kan het zelf waarschijnlijk nog verder aanvullen. Helaas werkt dit tijdelijk en wanneer je je doel hebt behaald dan ga je vaak weer ‘normaal’ eten en vliegen de kilo’s er weer aan. 

Wil je meer inzicht in je eetgewoontes en je valkuilen en daar nu echt iets aan veranderen? Wil jij de regie terug over je eetgedrag/gewoontes dan ben je bij Get in Balance op de juiste plek!

We beginnen elk traject met een intakegesprek waarin we samen gaan ontdekken waar jouw valkuilen zitten, wat je triggers zijn en wat je doelen zijn. Na het intakegesprek gaan we aan de slag om te kijken wat het beste bij jou past. Van daaruit gaan we samen werken aan een gezonde relatie met eten en met jezelf.

Als je antwoorden wil waarom het je niet lukt, dan zijn mijn trajecten echt wat voor jou!  Dus wil jij nu eindelijk wel goed voor jezelf gaan zorgen? Start dan nu met 1 van deze trajecten en ervaar het verschil! Door stapsgewijs met opdrachten aan de slag te gaan zal je ervaren dat jij weer de regie krijgt over de gedachten. In de opdrachten leg je een basis in het beter voor jezelf zorgen en het leren herkennen van alle gedachten, situaties en omstandigheden die je daarbij in de weg staan. Hoe fijn is het om te werken naar een gezonde relatie met eten en jezelf!

Vergoedingen

Mijn begeleiding wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. Doordat deze vergoeding vanuit de aanvullende verzekering komt, hoef je niet eerst je eigen risico te betalen. Op de site van de BGN staat een overzicht met de vergoeding per verzekeraar.