Gastric balloon methode

Gewicht loslaten met een gastric balloon

Het is de nieuwste methode om gewicht los te laten! Jaa niet afvallen maar gewoon gewicht loslaten zodat het gewicht er ook altijd af blijft en je blijvend op je gewenste gewicht blijft. Dat klinkt toch fantastisch toch en misschien denk je, tja … weer iets nieuws … wat is zo anders aan deze methode, waarom zou dit programma beter voor mij werken?

Om eerlijk te zijn heb ik veel heb ik al veel mooie resultaten behaald met mijn persoonlijk virtueel maagband traject en eerlijk is eerlijk deze methode werkt ook nog steeds fantastisch. Echter … de gastric balloon methode werkt anders. Hoe fijn zou het zijn om een domino effect van positieve veranderingen te laten starten door middel van een positieve mindset en laat daardoor jouw onbewuste zich manifesteren om de veranderingen aanbrengen, transformeren en gewoon gewicht los te laten.

Jaa deze balloon methode is uitgedacht om gewicht los te laten! Hmm, gewicht loslaten en niet verliezen? Tja want als je iets verliest, kun je het ook terugvinden en dat is niet wat we willen – toch? We willen het loslaten zodat er ruimte komt voor veranderingen en jij blijvend op jouw nieuwe gewicht blijft.

Wat is nu een gastric balloon?

Een hypnotische gastric balloon (hypnotische maagballon) is geen fysieke ballon of ingreep, het is een denkbeeldige ballon dat tijdens de hypnotherapiesessie wordt gebruikt om gewichtsverlies te bevorderen, zonder fysieke aspecten van een kliniek of een ziekenhuis.

Bij hypnotische gastric balloon-sessies wordt je in een hypnotische toestand gebracht, waarbij suggesties en visualisaties worden gebruikt om je het gevoel te geven alsof er een maagballon in je maag is geplaatst. Het doel is om je te laten ervaren dat je maag kleiner is, waardoor je eerder een vol gevoel krijgen en minder eten.

De hypnotische gastric balloon zet ik in als onderdeel van een breder programma voor gewicht loslaten, waarbij wij ook kijken naar je eet en leefpatroon en door aandacht te geven aan je leefstijl verander je ook daar met gemak. Door nieuwe manieren te vinden stimuleer je ander gedrag en ander gedrag wordt een nieuwe gewoonte waardoor het een natuurlijk proces is. Door hypnotische suggesties en visualisaties wordt je ondersteund bij het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten, het verminderen van eetbuien/cravings, motivatie en wilskracht versterken, reguleren van eetgedrag en je zelfbeheersing te vergroten met positieve overtuigingen op naar jouw ideale gewicht.

 

Gewicht loslaten met behulp van jouw  hypnotische Gastric Balloon… klinkt dit jouw als muziek in de oren?

Maak dan vrijblijvend een afspraak.

De gastric balloon methode bestaat uit slechts 3 sessies.

Wat zul je ervaren in die 3 sessies:

  • hoe je de ballon installeert en hem gemakkelijk dagelijks kunt inzetten
  • sneller het ‘vol-gevoel’ herkennen en daardoor eerder stoppen met eten (vol=vol)
  • installeren van een trigger, om je te helpen als je niet lekker in je vel zit
  • betere keuzes maken in eetgewoontes, bewegen
  • belemmerende overtuigingen worden getransformeerd
  • nieuwe manieren geïnstalleerd
  • en nog veel meer voordelen.

Sessie 1 en 2 zijn samen 1 sessie, deze sessie duurt tussen de 2 en 2,5 uur.

Sessie 3 wordt ingepland binnen 1 maand, deze sessie duurt 1,5 uur.

Einddoel; vrijheid op fysiek, mentaal en emotioneel niveau en los van jouw overgewicht.