Regie terug over je eigen leven

 

Hoe graag wil jij weer lekker in je lijf zitten, vol met energie en tijd voor zaken die jij belangrijk vindt? Merk je dat je wordt geleefd door je omgeving, werk of bepaalde angsten of problemen? Er zijn zoveel oorzaken waardoor je een vorm van stress of onrust kan krijgen maar waarom heeft de ene persoon daar last van en de ander niet? 

Tijdens het  traject gaan we in 3 sessies op zoek naar waarom jij niet jouw leven kan leiden wat jij graag wil. Wat jouw overtuigende beperkende gedachten zijn en spreken we jouw onbewuste aan. In dit onbewuste deel van jou brein gaan we werken aan het gedrag en de behoeften die je niet bewust laat zien, maar die wel aanwezig zijn. Deze onbewuste handelingen dragen namelijk bij aan hoe jij in het leven staat. Met behulp van hypnotherapie kunnen onbewuste overtuigingen en emoties dus duidelijk worden en direct opgelost worden. Denk hierbij aan de triggers en redenen waarom jij zoveel stress, bepaalde emotie of onrust ervaart.

Ervaar jij een aantal van de volgende klachten?

  • Heb je veel aan je hoofd?
  • Moet je veel (van jezelf)?
  • Voel je je vaak verantwoordelijk?
  • Vind je het lastig om voor jezelf te kiezen?
  • Is het vaak druk in je hoofd?
  • Vind je het lastig om jezelf te concentreren?
  • Ben je vaak moe?
  • Of slaap je slecht?

Dan wordt het tijd om voor jezelf de keuze te maken om voor eens en altijd negatieve of beperkende overtuigingen op te laten lossen zodat jij kan weer positief en vol energie jouw leven kan leiden. De tijd om de regie over je eigen leven te gaan nemen. Weg met al die beperkende gedachten en overtuigen waardoor jij niet verder komt. De regie terug en weer te gaan genieten van het leven, je dromen te gaan naleven en te doen wat jij graag wilt. Dromen realiseren, de tijd van ruimte maken/ loslaten is gekomen. 

Voeding, beweging en ontspanning is balans

Balans tussen je gezin, sociale netwerk, werk of gezondheid hoe belangrijk is dat voor jou? Zelf de controle (weer) terugpakken over jouw leven en niet meer jezelf in allerlei bochten wringen om alle ballen hoog te houden? Heb jij van alles al geprobeerd maar lukt het gewoonweg niet en val je elke keer weer terug in oude gewoontes? Laat mij je coachen zodat je weer de regie over jouw eigen leven terug kan nemen.

Balans tussen werk, privé en gezondheid, hoe fijn zou dat zijn…

Positieve gezondheid

Wat kan hypnose betekenen voor het in balans komen voor jouw positieve gezondheid?

Om weer rust en balans te ervaren in je drukke leven, is het belangrijk dat je weet wat je wilt en vooral waar je grenzen liggen. Waar krijg je energie van en waar loopt je energie weg? Door de oorzaak bij de bron aan te pakken vervangen we tijdens de hypnose ingesleten overtuigingen, negatieve gedachtes en gedragingen voor nieuwe overtuigingen waardoor je wel weer energie haalt uit je dagelijks leven. Het veranderen van jouw gewoontes is het belangrijkste aspect bij het behalen van resultaat op lange termijn.

 

Balans is belangrijk in je leven, zorg voor voldoende ontspanning, rust en slaap.