Van stress naar succes: mijn reis naar innerlijke rust!

Stress, we kennen het allemaal. Het sijpelde door elk aspect van mijn leven – mijn werk leed eronder, ik was niet de ouder & partner die ik wilde zijn en mijn gewicht schoot omhoog. Maar toen kwam Angelique in mijn leven en ontdekte ik een wonderbaarlijke reis naar innerlijke rust, die mijn leven volledig transformeerde. Nu een jaar terug heb ik de stap gezet om met mijzelf aan de bak te gaan. Op aanraden van een goede vriendin ben ik bij Angelique van Get in Balance terechtgekomen.

Mijn persoonlijke ervaring, mijn eerste herinnering bij de start van mijn traject was dat ik voor de eerste keer in de stoel bij Angelique ging zitten. Ik voelde me ongemakkelijk en wist niet goed wat ik kon verwachten, ondanks dat ze mij al veel had verteld en we een goed gesprek hadden gehad. Mijn gedachten raceten als een wervelwind, zelfs mijn boodschappenlijstje kwam wel 10x voorbij.

Maar al na een paar minuten merkte ik de verandering op in mijn lichaam en begon ik daadwerkelijk te voelen dat mijn lijf de spanning losliet en zelfs mijn gedachten waren weg, er was iets veranderend. Ik merkte dat ik gewoon zonder een kritische noot mee kon gaan met Angelique haar stem en mijzelf zo steeds dieper in de hypnose kon laten zakken. Het mooie hiervan is dat door de MP3 die ik van Angelique mee heb gekregen ik ook thuis de ontspanning terug kan halen, simpel door het volgen van haar stem.  Ook heb ik ademhalingstechnieken geleerd die ik in mijn dagelijks leven kan toepassen. Na elke sessie kreeg ik steeds meer ruimte om contact te voelen met mijn lichaam.

Wat er gebeurde was gewoon ongelofelijk, ik kreeg meer energie en had meer zin in het leven. Mijn gewicht begon te dalen omdat ik niet meer naar voedsel greep als een emotionele uitlaatklep. Op het werk merkten mijn collega’s dat ik meer gefocust en productiever was, thuis werd ik een geduldiger en gelukkiger moeder en partner. Het voelde als een wonder.

Wat is nu het geheim willen vriendinnen wel eens weten.

Het geheim achter mijn transformatie? Het was niet één specifieke techniek, maar eerder een combinatie van hypnotherapie, mindfulness en een bewuste levensstijl. Ik begon mijn voeding te verbeteren en vond vreugde in regelmatige lichaamsbeweging. Het was geen quick fix, maar eerder een levensstijlverandering.

Dus hier ben ik, levend bewijs dat het mogelijk is om stress te verminderen, gewicht te verliezen en beter te presteren op het werk en thuis door simpelweg bewuster te leven. Ik raad iedereen aan om deze reis naar innerlijke rust te overwegen. Het kan je leven veranderen zoals het dat voor mij heeft gedaan.

Want weet je, stress is nu eenmaal een uitdaging die we allemaal tegenkomen, maar het is niet onoverkomelijk. Met toewijding en de juiste benadering kun je de controle terugnemen over je leven. Doe mee met deze reis naar innerlijke rust en ontdek de ongelooflijke transformatie die het kan brengen.

Bedankt voor het terugbrengen van mijn innerlijke rust!

Groetjes Anne – Marie

Wil je nu ook op naar jouw succesvolle reis naar innerlijke rust?