De virtuele maagband

Een virtuele maagband… wat is dat nu eigenlijk?

 

Een virtuele maagband is een mentale techniek waarbij je onder hypnose wordt gebracht om in je onbewuste mind een maagband te plaatsen zonder dat je daadwerkelijk een chirugische ingreep hebt moeten ondergaan. Deze denkbeeldige maagband beperkt de hoeveelheid voedsel die je kunt eten, waardoor je sneller vol raakt en kleinere porties kan eten. Het is gebaseerd op principes van hypnotherapie en cognitieve gedragstherapie en biedt een veilig, effectief alternatief voor de fysieke chirurgische ingreep.

Misschien heb je er in je omgeving weleens iets over gehoord en ben je benieuwd of dit voor jou ook waardevol zou kunnen zijn. Hoe fijn zou het zijn om nooit meer op dieet te gaan, blijvend op jouw ideale gewicht met behulp van jouw nieuwe vriend(in) de virtuele maagband.

In mijn praktijk Get in Balance begeleid ik al jaren mensen naar een gezonde eet en leefstijl, gewoon normaal eten (en vooral niet op dieet) maar veranderen van je eet en leefgewoontes op lange termijn. Doordat je je gewoontes veranderd en een nieuw pad voor jezelf gaat creëren zal je merken dat het welbekende jo-jo effect er niet meer is. Want jij weet ook dat als je weer aan een nieuw dieet begint dat zolang je op dieet bent, het prima werkt want op wilskracht kan je ontzettend veel, maar uiteindelijk komen je oude gewoontes weer naar boven en is het zoveelste dieet mislukt. Want ken jij iemand die door een dieet te volgen langer dan een jaar op haar streefgewicht zit? Oftewel; je valt weer terug in je oude patroon wat zorgt voor de nodige frustratie.

Heb jij geen zin om dagelijks bezig te zijn met wat je NIET mag eten en met wat je MOET eten? Ben je er klaar mee om weer “op dieet te gaan” of maandag te starten? Dan is de virtuele maagband wat voor jou!!

Een virtuele maagband biedt dezelfde voordelen als een fysieke maagband zonder de risico’s of hersteltijd. Een virtuele maagverkleining is ideaal voor mensen met overgewicht zonder dat je daadwerkelijk onder het mes gaat. De virtuele maagband is een fictieve maagband die via hypnose wordt aangebracht en is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een veilige, niet-chirurgische manier om hun eetgedrag te transformeren. 

Het krachtige effect van positieve suggesties

 

Door positieve suggesties in jouw onbewuste aan te brengen, zorgt de virtuele maagband ervoor dat je lichaam “gelooft” dat je daadwerkelijk een maagband-operatie hebt ondergaan maar dan zonder de gevaren van een daadwerkelijke operatie met alle consequenties. Het bijzondere is dat je direct zal opmerken dat je sneller voldaan bent, kleinere porties gaat eten, je eerder vol zit en je gewoon niet eens denkt aan snacken of snaaien. Tijdens hypnotherapie sessies worden positieve suggesties ingebracht in je onbewustzijn, dit opent de deur naar nieuwe keuzes en gewoonten. Je zult merken dat je sneller verzadigd bent, als automotisch kleinere porties eet en meer water drinkt, alles op een natuurlijke en moeiteloze manier.

Leef vrij van voortdurende gedachten over eten

 

Hoe lekker zou het zijn om niet de hele dag met eten bezig te zijn en toch succesvol op jouw streefgewicht komt en daar blijft. Optimaal genieten van een gezonde en evenwichtige relatie met eten. De regie terug over je eigen leven, los van beperkende (dieet) gedachtes. Dit klinkt misschien nog ongeloofwaardig als een sprookje maar na het doorlopen van jouw persoonlijk op maat gemaakt traject is dat jouw nieuwe werkelijkheid.

Word je bewust van je eetgewoonten. Hypnotherapie stelt je in staat om je bewust te worden van je eetgewoonten. Je zult ontdekken dat je meer geniet van elke hap, omdat je je bewust wordt van wat je doet. Het is een waardevolle ervaring om weer de controle te hebben over je eetgedrag. Het is heerlijk om niet langer de hele dag met eten bezig te zijn. De combinatie van voeding/ leefstijladviezen en de virtuele maagband helpen je om vrij te leven van constante gedachten over voedsel en te genieten van een gezonde, evenwichtige relatie met eten.

En wat natuurlijk super belangrijk is we gaan tijdens de hypnose de daadwerkelijke oorzaak van jouw overgewicht/eetgedrag aanpakken om jouw gedragspatroon permanent op positieve wijze veranderen. Het uiteindelijke doel, afvallen, wordt bereikt maar dan zonder een risicovolle operatieve ingreep.

Hypnotherapie; een normale en effectieve benadering om tot een gezonde relatie met eten te komen.

Hypnotherapie is een normale en effectieve benadering van het verbeteren van je welzijn en het veranderen van gewoonten. Het is verre van eng en biedt juist een diepgaande mogelijkheid om positieve veranderingen te omarmen. Bevrijd jezelf van voortdurende gedachten over eten en ga genieten van een dieet vrij leven waar jij zelf de regie hebt over jouw gedachten en keuze om te komen op jouw ideale gewicht. Hypnotherapie biedt een bevrijdende manier om je relatie met voedsel te herdefiniëren. Je kunt stoppen met het eindeloze gevecht van diëten en weer normaal en gezond genieten van eten.

 

Zij gingen je voor…

 

De voordelen van jouw virtuele maagband:

 

 • Niet meer de hele dag met eten bezig zijn
 • Je ontvangt je beste vriend(in) – de virtuele maagband.
 • Vanaf dag 1 ga je de eerste veranderingen al opmerken.
 • Je leert makkelijker en sneller te luisteren naar de signalen van je lichaam.
 • Je valt op een gezonde en veilige manier af, geen jo-jo effect 
 • Je verandert makkelijk gewoontes die je niet meer wil.
 • Het is makkelijk om andere keuzes te maken.
 • Onderliggende overtuigingen weghalen
 • Wandelen op je nieuwe pad
 • Lekker in je lijf en meer energie
 • Bewustwording van de kracht van jouw onbewuste
 • Mailing met waardevolle informatie en opdrachten
 • 5 sessies van 1,5 / 2 uur