De virtuele maagband

Een virtuele maagband… wat is dat nu eigenlijk?

 Misschien heb je er in je omgeving weleens iets over gehoord en ben je benieuwd of dit voor jou ook waardevol zou kunnen zijn. Hoe fijn zou het zijn om nooit meer op dieet te gaan, blijvend op gewicht met behulp van jouw nieuwe vriend(ind) de virtuele maagband.

In mijn praktijk Get in Balance begeleid ik al jaren mensen naar een gezonde eet en leefstijl, gewoon normaal eten en vooral niet op dieet maar veranderen van je eet en leefgewoontes op lange termijn. Doordat je je gewoontes veranderd en een nieuw pad voor jezelf gaat creëren zal je merken dat het welbekende jo-jo effect er niet meer is. Want jij weet ook dat als je weer aan een nieuw dieet begint dat zolang je op dieet bent, het prima werkt want op wilskracht kan je ontzettend veel, maar uiteindelijk komen je oude gewoontes weer naar boven en is het zoveelste dieet mislukt. Want ken jij iemand die door een dieet te volgen langer dan een jaar op haar streefgewicht zit? Oftewel; je valt weer terug in je oude patroon wat zorgt voor de nodige frustratie.

Heb jij geen zin om dagelijks bezig te zijn met wat je NIET mag eten en met wat je MOET eten? Ben je er klaar mee om weer “op dieet te gaan” of maandag te starten? Dan is de virtuele maagband wat voor jou!!

Een virtuele maagverkleining is ideaal voor mensen met overgewicht zonder dat je daadwerkelijk onder het mes gaat. De virtuele maagband is een fictieve maagband die via hypnose wordt aangebracht. Door positieve suggesties in jouw onbewuste aan te brengen, zorgt de virtuele maagband ervoor dat je lichaam gelooft dat je daadwerkelijk een maagband-operatie hebt ondergaan maar dan zonder de gevaren van een daadwerkelijke operatie met alle consequenties. Het bijzondere is dat je direct zal opmerken dat je sneller voldaan bent, kleinere porties gaat eten, je eerder vol zit en je gewoon niet eens denkt snacken of snaaien.

Hoe lekker zou het zijn om niet de hele dag met eten bezig te zijn en toch succesvol op jouw streefgewicht komt en daar blijft. Dit klinkt misschien nog ongeloofwaardig als een sprookje maar na het doorlopen van jouw persoonlijk op maat gemaakt traject is dat jouw nieuwe werkelijkheid.

En wat natuurlijk super belangrijk is we gaan tijdens de hypnose de daadwerkelijke oorzaak van jouw overgewicht/eetgedrag aanpakken om jouw gedragspatroon permanent op positieve wijze veranderen. Het uiteindelijke doel, afvallen, wordt bereikt maar dan zonder een risicovolle operatieve ingreep.

 

 

“Ik ben zo blij met Angelique en met mijn virtuele maagband! Ongeveer een half jaar terug voelde ik mij zo verdrietig, ongelukkig en ik wist echt niet meer wat ik met mijn lijf aan moest, geen energie, futloos en zo moe…. Ik wilde zo graag van mijn overgewicht af, ik wilde gewoon vol energie zitten, voor mijn gezin kunnen zorgen en de wereld aankunnen. Na enige twijfel heb ik de stoute schoenen aangetrokken (want ik vond het best spannend alleen al het woord hypnose) en heb ik Angelique gebeld, wat een fijn, eerlijk en verhelderend gesprek heb ik gehad. Ik wilde het natuurlijk even overleggen met mijn man maar dezelfde avond had ik al voor mezelf besloten dat dit het traject was wat ik wilde aangaan met Angelique. Angelique gaf mij het vertrouwen dat ik op deze manier naar mijn streefgewicht kon komen. En ja wat ben ik tot op de dag van vandaag blij met haar, mijn energie is terug, mijn kinderen en man zeggen het regelmatig tegen me, heb weer zin in het leven en voel me zo krachtig. Mijn streefgewicht is nog 15 kilo verwijderd maar ik weet zeker dat ik dit ga redden. Ik voel mij nu super goed vol energie.”
Patricia

De voordelen van jouw virtuele maagband;

 • Niet meer de hele dag met eten bezig zijn
 • Je ontvangt je beste vriend(in) – de virtuele maagband.
 • Vanaf dag 1 ga je de eerste veranderingen al opmerken.
 • Je leert makkelijker en sneller te luisteren naar de signalen van je lichaam.
 • Je valt op een gezonde en veilige manier af, geen jo-jo effect 
 • Je verandert makkelijk gewoontes die je niet meer wil.
 • Het is makkelijk om andere keuzes te maken.
 • Onderliggende overtuigingen weghalen
 • Wandelen op je nieuwe pad
 • Lekker in je lijf en meer energie
 • Bewustwording van de kracht van jouw onbewuste
 • Mailing met waardevolle informatie en opdrachten
 • 5 sessies van 1,5 / 2 uur