PuurGezond

De basis van PuurGezond is het eigenlijk heel makkelijk om te eten zonder pakjes, zakjes en zonder toevoegingen. Door PuurGezond te eten zet je de eerste stap naar een nieuw eetpatroon en een gezonder en slanker lijf. De kracht is dat je niet in 1 klap al je voedingsgewoontes gaat veranderen maar stap voor stap zodat je je eetpatroon geleidelijk gaat aanpassen en het op lange termijn zeer goed is vol te houden.

Nieuwe gewoontes aanleren was nog nooit zo makkelijk. Elke maaltijd en tussendoortje kies je voor pure, volwaardige producten zodat wat je eet ook echt voeding is in plaats van vulling. Wie geniet van een puur gezonde voeding, voelt zich energieker en heeft geen last van snaaihonger. Je leert hoe je soepel kunt overstappen naar een puur gezond eetpatroon.

Geen rare diëten, afslankhypes, shake’s of uithongeren maar de regie terug over je eetgedrag. Hoe lekker zou het zijn om niet “maandag” weer opnieuw te beginnen, geen strijd meer met jezelf of de weegschaal maar gewoon genieten met blijvend resultaat.

 

Waarom stap voor stap en niet meteen het roer om?

Het is logisch dat je snel van start wilt maar pak het dit keer eens goed aan en volg het complete traject. De kracht is dat je niet in 1x al je gewoontes gaat veranderen. Maar door stap voor stap het traject door te lopen pas je heel geleidelijk je nieuwe gewoontes aan. Omdat het zo geleidelijk gaat is het resultaat ook echt blijvend. En bovendien zullen je (eet)gewoontes blijvend veranderen. Met PuurGezond “Slank in 8 stappen” leggen we de basis voor de verandering in eet en leefgewoontes op lange termijn.

In mijn aanpak draait het om jou, jouw eetgewoontes, jouw leefstijl en vooral jouw eigenwaarde.

Ben je toe aan een nieuwe leefstijl? Ga dan samen met mij de uitdaging aan!