” MINDSHAPE ”

 

Ontdek het geheim van afvallen in groepsverband met hypnose; MindShape voor jouw gewichtsmanagement!

Bereid je voor op een zorgeloze toekomst zonder diëten! Wil je op een relaxte manier je ideale gewicht bereiken en een blijvende verandering maken? Begin dan vandaag met het plannen van jouw transformatie! We starten op dinsdag 17 september met ons exclusieve MindShape programma, zodat je vol energie na een heerlijke zomer stralend aan jouw ideale gewicht kan werken.

MindShape: het geheim van afvallen met hypnotherapie

Bij MindShape combineren we voeding, leefstijl en mindset om jou te helpen je ideale gewicht te bereiken. Met behulp van hypnotherapie pakken we de kern van jouw gewichtsproblemen aan en bieden we blijvende oplossingen.

Waarom kiezen voor MindShape?

  • Effectieve Groepshypnose: ontdek de kracht van je onbewuste in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers. Persoonlijke aandacht staat centraal!
  • Nieuwe Mindset: doorbreek oude patronen en overtuigingen die je belemmeren. Bereik je doelen op een natuurlijke en duurzame manier.
  • Gezonde Leefstijl: leer alles over gezonde voeding en leefgewoonten die bijdragen aan een blijvend gezond gewicht.

Wat kun je verwachten?

Vanaf dinsdag 17 september starten we met weer een exclusieve nieuwe groep enthousiaste deelnemers die hun ideale gewicht willen bereiken. Gedurende 4 maanden komen we 5 keer samen in mijn praktijk in de Zuidoostbeemster. Elke bijeenkomst van 1,5 uur heeft een specifiek thema dat je ondersteunt in je afvalproces, gecombineerd met een krachtige groepshypnose sessie.

Programma Highlights:

  • Persoonlijke Aandacht: elke bijeenkomst biedt ruimte voor vragen en individuele begeleiding.
  • Meetbare Resultaten: optioneel wegen en meten voor een overzicht van je vooruitgang.
  • Community: deel je ervaringen en ontvang steun van gelijkgestemden.

Meld je aan!

Ben jij klaar met diëten en op zoek naar een blijvende oplossing? Sluit je dan aan bij MindShape! Of je nu alleen komt of samen met een vriendin, buurvrouw of collega, iedereen is welkom. Laat jezelf stralen van binnen én van buiten en bereik jouw gewichtsdoelen met blijvende stabiliteit.

Startdatum: Dinsdag 17 september
Locatie: Praktijk Zuidoostbeemster
Duur: 4 maanden, 5 bijeenkomsten van 1,5 uur

Neem de eerste stap naar een nieuwe jij en meld je vandaag nog aan.

In 4 maanden komen we 5x bij elkaar in mijn praktijk in de Zuidoostbeemster.

De datums zijn:

bijeenkomst 1: dinsdag 17-09 om 19:00 start 19:15 uur

bijeenkomst 2:dinsdag 01-10 om 19:00 start 19:15 uur

bijeenkomst 3: dinsdag 22-10 om 19:00 start 19:15 uur

bijeenkomst 4: dinsdag 12-11 om 19:00 start 19:15 uur

bijeenkomst 5: dinsdag 10-12 om 19:00 start 19:15 uur

Mocht je er bij 1 bijeenkomst niet bij kunnen zijn dan is dat geen probleem.

ZIJ GINGEN JE VOOR….

 

MINDSHAPE; afvallen in groepsverband ontdek de kracht van de combinatie van hypnose, voeding en leefstijlcoaching.

Nieuwe vorm, nieuwe mindset, ontdek de kracht van groepshypnose in het exclusive MindShape programma voor gewichtsmanagement. De perfecte combinatie van voeding, leefstijl en mindset met behulp van hypnotherapie.

 

MINDSHAPE: het geheim van afvallen met hypnotherapie.

 

Ja, (samen) afvallen met hypnotherapie is mogelijk! Deze exclusieve groep zal bestaan uit maximaal 6 deelnemers zodat iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die nodig is.

Ben jij het zat om telkens weer aan een nieuw dieet te beginnen, op zoek naar een snelle oplossing? Dan is dit jouw kans! Meld je aan, alleen of samen met een vriendin, buurvrouw of collega.

Gedurende 4 maanden komen we 5 keer bij elkaar in mijn praktijk in de Zuidoostbeemster. Voeg je bij de Mindshape grope en laat jezelf stralen van binnen én van buiten op naar jouw gewichtsdoel en op naar blijvende stabiliteit in jouw gewicht.

Iedere bijeenkomst van ongeveer 1,5 uur zal er een thema worden besproken die jullie bij het afvallen zal ondersteunen in combinatie met een groepshypnose sessie.

Waarin we verder gaan met afpellen en zo tot de kern kunnen komen waardoor oude overtuigingen opgeruimd kunnen worden en je makkelijk naar je doel kan komen. Ieder doet dit op zijn eigen manier en in dit proces mag je voor jezelf houden wat er gebeurt in de sessie maar mocht je je vrij genoeg voelen mag je delen wat je wilt.

Mocht je er behoefte aan hebben dan kan je gewogen worden en er is alle ruimte om vragen te stellen. Wil je op de weegschaal dan kunnen we een mooi overzicht bijhouden van hoe je proces verloopt inclusief de centimeters. Want hoe mooi zou het zijn als je riem een gaatje strakker mag.

Nu is het ook belangrijk om te weten wat de investering voor jezelf hiervoor zijn. Het exclusieve Mindshape project van 5 bijeenkomsten voor de investering van € 295,00 als BONUS krijg je toegang tot de online leeromgeving t.w.v. € 375,00. Dit is een kans die je niet mag laten lopen…

BONUS: wat houdt dit online programma in waar je gratis toegang tot krijgt?

Bij het virtueel maagband online traject staan ervaring en resultaten centraal. Vanaf de eerste dag merk je al veranderingen in je lichaam en geest. Leer luisteren naar de signalen van je lichaam, ontdek hoe je onbedwingbare trek kunt overwinnen en ontwikkel een gezonde relatie met eten. Weg met dieetgedachten en negatieve gewoontes, leer hoe je deze vervangt door positieve gewoontes die bijdragen aan een gezonde levensstijl. Het resultaat? Positieve energie en een geleidelijk gewichtsverlies. De combinatie van de 5 live bijeenkomsten en het volgen van het online traject staan garant voor succes naar jouw doel.

Ben je enthousiast geraakt en klinkt de prijs van dit geweldige aanbod je als muziek in de oren? Dan nodig ik je uit om je op te geven via onderstaand aanmeldformulier. Of wil je meer informatie, of heb je behoefte aan een geheel vrijblijvend gesprek? Wacht dan niet langer maar neem vrijblijvend contact met mij op.

Samen op weg naar jouw afvaldoel 💪🏻 Doe mee met Mindshape en verander je relatie met voeding en gewichtsverlies voor eens en altijd!”