” MINDSHAPE ”

“Nieuwe vorm, nieuwe mindset, ontdek de kracht van groepshypnose in het exclusive MindShape programma voor gewichtsmanagement met de kracht van jouw onbewust. De perfecte combinatie van voeding, leefstijl en mindset met behulp van hypnotherapie.

Sluit je aan bij Mindshape en ontdek de kracht van je geest om je ideale gewicht te bereiken!

MINDSHAPE: het geheim van afvallen met hypnotherapie.

 

Ja, (samen) afvallen met hypnotherapie is mogelijk! Deze exclusieve groep zal bestaan uit maximaal 6 deelnemers zodat iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die nodig is.

Ben jij het zat om telkens weer aan een nieuw dieet te beginnen, op zoek naar een snelle oplossing? Dan is dit jouw kans! Meld je aan, alleen of samen met een vriendin, buurvrouw of collega.

Vanaf dinsdag 12-03 start ik een exclusieve nieuwe groep met enthousiaste dames of heren die hun ideale gewicht willen bereiken door een gezondere leefstijl te omarmen, met hypnotherapie als krachtige ondersteuning.

Gedurende 4 maanden komen we 5 keer bij elkaar in mijn praktijk in Zuidoostbeemster. Voeg je bij Mindshape en laat jezelf stralen van binnen én van buiten op naar jouw gewichtsdoel en op naar blijvende stabiliteit in jouw gewicht.

Iedere bijeenkomst van ongeveer 1,5 uur zal er een thema worden besproken die jullie bij het afvallen zal ondersteunen in combinatie met een groepshypnose sessie.

Waarin we verder gaan met afpellen en zo tot de kern kunnen komen waardoor oude overtuigingen opgeruimd kunnen worden en je makkelijk naar je doel kan komen. Ieder doet dit op zijn eigen manier en in dit proces mag je voor jezelf houden wat er gebeurt in de sessie maar mocht je je vrij genoeg voelen mag je delen wat je wilt.

Mocht je er behoefte aan hebben dan kan je gewogen worden en er is alle ruimte om vragen te stellen. Wil je op de weegschaal dan kunnen we een mooi overzicht bijhouden van hoe je proces verloopt inclusief de centimeters. Want hoe mooi zou het zijn als je riem een gaatje strakker mag.

In 4 maanden komen we 5x bij elkaar in mijn praktijk in de Zuidoostbeemster.

De datums zijn:

bijeenkomst 1: dinsdag 12-03 om 19:00 start 19:15 uur

bijeenkomst 2:dinsdag 26-03 om 19:00 start 19:15 uur

bijeenkomst 3: dinsdag 23-04 om 19:00 start 19:15 uur

bijeenkomst 4: dinsdag 14-05 om 19:00 start 19:15 uur

bijeenkomst 5: dinsdag 01-06 om 19:00 start 19:15 uur

Mocht je er bij 1 sessie niet bij kunnen zijn dan is dat geen probleem.

ZIJ GINGEN JE VOOR….

MINDSHAPE; afvallen in groepsverband ontdek de kracht van de combinatie van hypnose, voeding en leefstijlcoaching.

 

Nu is het ook belangrijk om te weten wat de investering voor jezelf hiervoor zijn. Het exclusieve Mindshape project van 5 bijeenkomsten voor de investering van € 245,00 als BONUS krijg je toegang tot de online leeromgeving t.w.v. € 375,00. Dit is een kans die je niet mag laten lopen…

BONUS: wat houdt dit online programma in waar je gratis toegang tot krijgt?

Bij het virtueel maagband online traject staan ervaring en resultaten centraal. Vanaf de eerste dag merk je al veranderingen in je lichaam en geest. Leer luisteren naar de signalen van je lichaam, ontdek hoe je onbedwingbare trek kunt overwinnen en ontwikkel een gezonde relatie met eten. Weg met dieetgedachten en negatieve gewoontes, leer hoe je deze vervangt door positieve gewoontes die bijdragen aan een gezonde levensstijl. Het resultaat? Positieve energie en een geleidelijk gewichtsverlies. De combinatie van de 5 live bijeenkomsten en het volgen van het online traject staan garant voor succes naar jouw doel.

Ben je enthousiast geraakt en klinkt de prijs van dit geweldige aanbod je als muziek in de oren? Dan nodig ik je uit om je op te geven via onderstaand aanmeldformulier. Of wil je meer informatie, of heb je behoefte aan een geheel vrijblijvend gesprek? Wacht dan niet langer maar neem vrijblijvend contact met mij op.

Samen op weg naar jouw afvaldoel 💪🏻 Doe mee met Mindshape en verander je relatie met voeding en gewichtsverlies voor eens en altijd!”