Welkom bij het Virtuele Maagband traject online –

bereik jou Summer Body!

 

Doorbreek de Cyclus van Diëten

Ben jij klaar met de dagelijkse strijd van diëten en wil je nog voor de zomer je ideale summer body bereiken? Met het Virtuele Maagband Traject van Get in Balance doorbreek je de vicieuze cirkel van diëten en jojoën. Stel je voor: volledige controle over je eetgewoonten en emoties, allemaal vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

Waarom kiezen voor het Virtuele Maagband Traject?

In mijn praktijk heb ik de afgelopen 10 jaar talloze vrouwen geholpen om blijvend af te vallen. De Virtuele Maagband, een krachtig hulpmiddel dat ik de laatste 4 jaar heb ingezet, zorgt ervoor dat je blijvend op je ideale gewicht blijft. Samen resetten we die knop tussen je oren en laten we beperkende dieetgedachten los.

Hoe werkt het programma?

Het 4 maanden durende programma omvat 5 modules waarin je leert hoe je een nieuwe levensstijl aanneemt, met focus op zelfliefde en gezond eten. Elke module eindigt met een MP3-opname die je helpt beperkende gedachten los te laten en een gezonde relatie met eten te ontwikkelen.

Wat kun je verwachten?

 • Direct starten met de virtuele maagband in de eerste sessie
 • Vijf uitgebreide modules met opdrachten en ondersteuning
 • Twee keer persoonlijk contact voor maatwerkbegeleiding
 • Toegang tot inspirerende en ondersteunende MP3-opnames

Begin vandaag nog!

Begin vandaag nog en ga deze zomer vol vertrouwen en met een gezond lichaam tegemoet! Neem de regie over je eigen lichaam terug en zeg gedag tegen strikte dieetregels. Gewoon vanuit je eigen vertrouwde omgeving, afvallen, nooit meer op dieet met jouw virtuele maagband traject online, op naar jouw Summer Body.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoezeer mijn leven is veranderd sinds ik het online traject heb gevolgd. Als iemand die te ver weg woonde om persoonlijk naar de praktijk in de Zuidoostbeemster te komen, was ik aanvankelijk bezorgd of een online benadering wel effectief zou zijn. Maar ik kan met zekerheid zeggen dat het een transformatie is geweest die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

 Dankzij het online traject heb ik niet alleen mijn keuzes en gedrag met betrekking tot eten kunnen veranderen, maar ik heb ook een nieuwe kijk op mijn relatie met voedsel gekregen. Voorheen waren eetbuien een dagelijkse strijd voor mij, maar sinds ik het traject heb gevolgd, heb ik er geen enkele meer gehad. Het gevoel van controle en vrijheid dat ik nu ervaar is onbeschrijfelijk. Een van de meest waardevolle aspecten van het traject was de virtuele maagband. Ik was eerst sceptisch, maar het heeft echt een verschil gemaakt. Het helpt me om bewuster te eten en om mijn porties onder controle te houden, zonder dat ik me beperkt voel.

 Ik ben zo dankbaar dat Angelique zo betrokken was bij dit online traject. Haar expertise, steun en motivatie hebben me door de moeilijke momenten heen geholpen en me op het goede spoor gehouden. Het feit dat ik dit alles vanuit mijn eigen huis kon doen, heeft het proces des te toegankelijker gemaakt.

 Als je worstelt met vergelijkbare uitdagingen en je je afvraagt of een online traject effectief kan zijn, kan ik met volle overtuiging zeggen: ja, het kan. Het heeft mijn leven veranderd op manieren die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Aarzel niet om deze stap te zetten naar een gezonder en gelukkiger leven. Je verdient het om je beste zelf te zijn.

 Lieve Angelique, bedankt voor alle persoonlijke berichtjes en je steun van een afstand.

Met lieve groet, Karin.

Waarom kiezen voor het Get in Balance online traject: Op naar jouw Summer Body?

 1. Gemakkelijke toegang: Toegang tot het traject vanuit het comfort van je eigen huis, op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.
 2. Flexibiliteit: Begin direct na inschrijving of kies een startdatum die beter past bij jouw schema.
 3. Persoonlijke begeleiding: Profiteer van persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende het hele traject, zodat je nooit alleen staat in jouw reis naar jouw ideale gewicht.
 4. Bewezen effectiviteit:  Dit traject is ontworpen op basis van bewezen methoden en technieken die al vele anderen hebben geholpen om blijvende veranderingen te realiseren.
 5. GEEN Dieet, geen ontberingen: Vergeet strenge diëten en ontberingen. Met dit traject leer je een gezonde relatie met eten op te bouwen en vanuit zelfliefde te handelen.
 6. Concrete resultaten: Ervaar directe resultaten, zowel fysiek als mentaal, terwijl je werkt aan jouw persoonlijke doelen.
 7. Zelfontplooiing: Ontdek niet alleen hoe je gewicht kunt verliezen, maar ook hoe je kunt groeien als persoon en een meer vervullend leven kunt leiden.

Hoe heerlijk zou het zijn om niet de hele dag bezig te zijn met eten, maar toch succesvol je summer body te bereiken en te behouden? Dit klinkt misschien als een sprookje, maar na het doorlopen van het online traject wordt dit jouw nieuwe realiteit.

 

Zodra je je inschrijft voor het traject, ontvang je automatisch je inloggegevens via e-mail, zodat je meteen kunt beginnen als je dat wilt. Maar als je liever over twee weken wilt beginnen, is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. De modules bevatten verschillende opdrachten die bedoeld zijn om je onbewuste te ondersteunen en je bewust te maken van beperkende gedachten die je ervan weerhouden het leven te leiden dat je voor ogen hebt.

De sessies op de MP3 zijn persoonlijk door mij ingesproken. Ik raad je aan om deze te beluisteren in een vertrouwde omgeving waar je niet gestoord kunt worden, zodat je optimaal kunt profiteren van de inhoud.

Tijdens het online traject bied ik je twee keer de gelegenheid voor persoonlijk contact, zodat we ervoor kunnen zorgen dat jouw traject “nooit meer op dieet, blijvend op gewicht” een succes wordt. Dit traject is geen quick fix, maar een duurzame oplossing voor een gezonder en gelukkiger leven. Ik sta klaar om je te ondersteunen en te begeleiden op jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven.