Nooit meer op dieet, blijvend op gewicht

 

Gewoon vanuit je eigen vertrouwde omgeving, afvallen, nooit meer op dieet met jouw virtuele maagband traject online.

Regie terug over je eigen lichaam, weg met dieetregels. Hoe fijn zou het zijn op patronen te doorbreken, controle te hebben over jouw emoties, gedachten en eten.

Ben ik toch even benieuwd, hoeveel pogingen om af te vallen heb jij al gedaan? Hoeveel diëten heb jij al geprobeerd? En ken of ben jij iemand die al jaren op haar streefgewicht is gebleven door alle diëten? Of ben je terecht gekomen in het welbekende jo-jo effect. Geobsedeerd door diëten, wist je dat het mensen het fijn vinden om eeuwig op dieet te zijn? Persoonlijk snap ik daar niets van en jij misschien ook niet anders ben je niet op mijn website terecht gekomen.

In mijn praktijk help ik vrouwen al 10 jaar om af te vallen door middel van het veranderen van eet en leefpatronen en de laatste 3 jaar heb ik daar een geweldig hulpmiddel bij gevonden. De virtuele maagband; jouw nieuwe vriend(in) die ervoor zorgt dat je blijvend op gewicht blijft. Door de oorzaak aan te pakken achter je overwicht, de knop die tussen je oren zit om te zetten, loslaten van beperkende dieetgedachten.

Tijdens het 3 maanden online programma gaan we samen en nieuwe leefstijl aanleren waarin het liefdevol omgaan met jezelf en eten centraal staat. Het online programma bestaat uit 5 modules waarin in elke module een ander onderwerp centraal staat. Door mijn kennis met jou te delen ervaar jij hoe het is om de regie over je leven terug te pakken, nooit meer op dieet, weg met dieetregels. Natuurlijk zetten we direct in de eerste sessie jouw virtuele maagband zodat je direct door kan pakken op naar jouw ideale gewicht.

Aan het einde van elke module krijg je een Mp3 die ervoor gaat zorgen dat je steeds meer en meer jezelf gaat worden, je rugzak met beperkende eetgedachtes los gaat laten en als vanzelf een liefdevolle relatie met eten en met jezelf ontwikkeld.

Voordelen van het starten met jouw online traject:

  • Vanaf de eerste dag merk je al veranderingen
  • Luister je naar de signalen van jouw lichaam
  • Geen enkele behoefte om te snaaien
  • Merk je op dat geen last hebt van een dieetgedachte
  • Veranderen van “negatieve” gewoontes in “positieve” gewoontes
  • Positief en meer energie
  • Gewicht op de weegschaal gaat naar beneden

Hoe lekker zou het zijn om niet de hele dag met eten bezig te zijn en toch succesvol op jouw streefgewicht komt en daar blijft. Dit klinkt misschien nog ongeloofwaardig als een sprookje maar na het doorlopen van jouw online traject is dat jouw nieuwe werkelijkheid.

Na de inschrijving aan jouw traject ontvang je via de mail automatisch jouw inloggegevens en kun je als je wil direct starten. Maar besluit je nu dat je over 2 weken wil starten dan is dat natuurlijk geen probleem. In de modules staan diverse opdrachten, deze zijn bedoeld om jouw onbewuste te steunen en je bewust te maken van je beperkende gedachtes die je verhinderen om het leven te leiden wat jij graag voor ogen hebt.

De sessies op de MP3 zijn door mij persoonlijk ingesproken; ik raad je aan om deze te luisteren in een voor jou vertrouwde omgeving waar je even niet gestoord kan worden.

Tijdens het online traject bied ik jou de gelegenheid om 2x persoonlijk even contact te hebben zodat jouw traject “nooit meer op dieet, blijvend op gewicht” een succes gaat worden.